Welkom!

Mijn naam is AFRA VAN DEN BERG, gediplomeerd medisch pedicure en ik heet u van harte welkom in mijn salon.

Man of vrouw ,jong of oud ,iedereen verdient een goede verzorging van de voeten.
Helaas worden juist de voeten nogal eens vergeten terwijl ze dagelijks zwaar worden belast.
Bij een goede en regelmatige verzorging voorkomt u voetproblemen.
Ook voor uw voeten zullen er misschien redenen zijn om ze professioneel te laten verzorgen.

De Salon is gevestigd op de begane grond, zodat deze ook toegankelijk is voor minder valide personen.

Tevens heb ik de opleiding medisch pedicure gevolgd. Een medisch pedicure is een breed opgeleide pedicure, die alle risico voeten kan behandelen, welke onder andere kunnen zijn ontstaan ten gevolge van: reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. Daarbij heeft een medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie/ reparatie en drukverdelingstechnieken. Hiermee worden de behandelingsmogelijkheden van de complexere voet- en nagelproblematiek vergroot. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een arts en werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

Ik werk met de nattechniek, wat wil zeggen dat er tijdens de het frezen met water wordt gesprayd. Aangezien de frees met 40.000 toeren per minuut ronddraait, zorgt het water ervoor dat het te frezen gedeelte wordt gekoeld. Tevens zorgt het water dat er voor dat de stof en schimmeldeeltjes die vrijkomen tijden het frezen neerslaan door het water en dus niet door de lucht blijven circuleren.

Ik ben dan ook KRP geregistreerd. Let op dat diabetische, reumatische of specialistische voeten in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding van uw verzekering.

Goed verzorgde voeten, daar loop je mee weg!